Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Rybník Mrhal

Zasílám fotky z týdenní rodinné dovolené z rybníka Mrhal. Po dvou méně úspěšných jarních výpravách jsem se konečně vydal z rodinou za kapry do Jižních Čech na rybník Mrhal


Rybník Mrhal
Broněk Bruštík 3.10.2010 110x zdroj: www.chytiljsem.cz Kapři

Hned po příjezdu na místo jsem obdržel informace, které mě moc nenadchly. Pan správce revíru mi řekl, že to moc nebere, protože několik dní zpět vysypali nějací ...... 150 kg surové kukuřice do vody a kapři prostě nežrali.

Připravil jsem si proto na krmení halibutky, peletový mix a rozkrájel jsem boilí, na které jsem chytal. Toto vše jsem zalil vždy „sirupama“ Tekutá játra a Carpkiller od Top Secretu.

První den a půl jsem byl bez záběru, ale pak se to rozjelo. Začalo hodně pršet a já jsem nestíhal sušit věci :-), ale stálo to za to. Během půl dne jsem dostal na podložku 8,9,10 kg a pak jsem den završil pěkným 13 kg šupíkem. Nachytal jsem pak ještě několik kaprů mezi 65 a 70 cm, většina záběrů chodila na Rambo se červená s Vodním hmyzem na panáčka a zbytek záběrů na Ramba s chobotnicí + humr od Top Secretu na panáčka. Tyto sestavy jsem vždy ještě obalil do Power gelu GLM Oliheň nebo játra.

Opět jsem se přesvědčil, že i když ryby neberou, tak koulím z firmy Chytil neodolají...

S pozdravem Broněk Bruštík


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články